[mk_page_section section_layout=”right” padding_top=”0″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”]

Besök VIDARE VÄGLEDNING

Vägledning, kurser och mycket mer…

Vägledning och Insikter ger Energi till FramSteg.

» Vill du ha hjälp att få nya perspektiv på ditt liv?
» Vill du förstå och komma ur gamla mönster?
» Vidare Vägledning hjälper dig!

Vägledande samtal
Alla har vi väl känt behov av att få ”prata av sig” någon gång? Det kan handla om relationer, arbete, hälsa eller bara en känsla av att sitta fast. Det brukar få oss att längta efter någon annans perspektiv.  Insikterna om hur man ska komma vidare och hitta lösningar kommer oftast av sig själv när man får sätta ord på sina känslor. Att bli lyssnad på utan förutfattade meningar eller färdiga lösningar är guld värt.

Kurser
Intuitionsträningskurser som gör det lättare att förstå och lita på sin magkänsla. Lär känna dig själv bättre samtidigt som du får träffa andra härliga människor!

Må-bra-gruppen
Den här gruppens syfte är att vara en ventil i vardagen. En plats där man kan dela med sig av det som skapar stress och oro i livet. Målet är att hjälpas åt att hitta harmoni och glädje i smått och stort.

[mk_divider style=”padding_space”][mk_content_box heading=”VÄGLEDANDE SAMTAL” icon=”mk-moon-bubbles”]

Jag lyssnar med öppet sinne, förstår med hjärtat och vägleder med intuitionen. Välkommen till ett samtal som kan vara början till förändring!

Alla har vi väl känt behov av att få ”prata av sig” någon gång? Det kan handla om relationer, arbete, hälsa eller bara en känsla av att sitta fast. Det brukar få oss att längta efter någon annans perspektiv.  Insikterna om hur man ska komma vidare och hitta lösningar kommer oftast av sig själv när man får sätta ord på sina känslor. Att bli lyssnad på utan förutfattade meningar eller färdiga lösningar är guld värt.

Min erfarenhet som beteendevetare/coach sätter ramen för samtalet men det leds hela tiden av magkänslan och intuitionen. Mitt mål är att hjälpa dig att hitta din egen väg framåt. Tillsammans skapar vi samtalet och använder de idéer och verktyg som känns bra i stunden. Det kan till exempel vara energibalanseringsverktyg eller vägledande kort.

När man följer magkänslan hittar man alltid rätt sak vid rätt tillfälle 🙂

[/mk_content_box][mk_divider style=”padding_space” margin_top=”15″ margin_bottom=”15″][mk_content_box heading=”KURSER” icon=”mk-li-users”]

Förstå och träna på att använda din intuition
Få insikter som förändrar
Hitta verktyg som utvecklar

Nedan finner du info om aktuella kurser.

INTUITIONSTRÄNING GRUND

För alla intresserade.
En kurs för dig som vill träna på och lära dig mer om hur man kan använda sin intuition på ett vägledande och utvecklande sätt. Roliga övningar blandas med diskussioner och information. Förberedelse för att göra läggningar med kort.
→ Läs mer om Intuitionsträning Grund.
4 timmar, 4-8 personer per kurstillfälle
Pris: 370 kr (Fika ingår)

INTUITIONSTRÄNING TOLKA KORT

För dem som gått grundkursen.
För dig som vill lära dig mer om att tolka och lägga kort som vägledning. Vi lär känna korten och provar några olika läggningar. Du får lära dig hur du använder intuitionen för att förstå korten.
Vi tar också upp viktiga etiska frågor som väcks när man jobbar med kort och personlig utveckling.
→ Läs mer om Intuitionsträning Tolka kort.
4 timmar, 4-8 personer per kurstillfälle
Pris: 370 kr (Fika ingår)

[/mk_content_box][mk_divider style=”padding_space” margin_top=”15″ margin_bottom=”15″][mk_content_box heading=”MÅ-BRA-GRUPPER” icon=”mk-li-smile”]

Den här gruppens syfte är att vara en ventil i vardagen. En plats där man kan dela med sig av det som skapar stress och oro i livet. Målet är att hjälpas åt att hitta harmoni och glädje i smått och stort. Ledorden är respekt, hänsyn och glädje. Skrattet är en viktig del av träffarna! Det finns inget tvång att göra något förutom att respektera de andra i gruppen. Om man behöver lite tid på sig för att våga dela med sig av sina egna tankar så är det helt okej att börja med att bara lyssna.

Jag kommer hjälpa till med ledarskapet, men vi i gruppen skapar atmosfären tillsammans. Allt bygger på öppenhet och viljan att dela med sig, därför måste gruppen vara öppen för nya medlemmar. Alla som vill ska kunna delta. Om vi blir många kan vi göra fler grupper.

Träffarna är en gång per månad. Ingen föranmälan krävs men värdinnan kan behöva veta hur många som vill fika 🙂
Gruppen är gratis, fika kostar 20 kr.

Varmt välkomna!

[/mk_content_box]
[/mk_page_section][mk_page_section padding_top=”30″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”]
[mk_contact_info title=”Regine Grundel” phone=”0730-667444″ email=”regine.grundel@hotmail.se” address=”Strandgatan 20, 664 40 Slottsbron” person=”Regine Grundel” company=”FramSteget / Vidare Vägledning” website=”http://xn--vgledning-v2a.net”]
[mk_contact_form title=”Kontakta Regine” style=”classic” email=”vie@framsteget.net”]
[/mk_page_section]
Till Regines Baksida

Besök Regines Baksida

[mk_page_section padding_top=”40″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false” predefined_bg=”2″]
[mk_fancy_title tag_name=”h3″ style=”true” color=”#393836″ size=”24″ font_weight=”bold” margin_bottom=”18″ font_family=”none”]Blogg – Vidare Vägledning[/mk_fancy_title][mk_blog style=”grid” grid_image_height=”300″ count=”3″ cat=”144,140,10″ excerpt_length=”150″ image_quality=”1″ disable_lightbox=”true” item_id=”1411718221-54251c4d14059″]
[/mk_page_section]

En tanke om “Vidare Vägledning”

  1. […] Hemsida: FramSteget VIE […]

Lämna ett svar