Publicerad Lämna en kommentar

Horoskop – en nyväckt kärlek

De senaste månaderna har jag fått flera förfrågningar om att göra horoskop. Det har gjort mig tvehågsen eftersom det är flera år sedan jag höll på med det. Även om jag gjorde ett antal födelsehoroskop 2012 så känner jag mig fortfarande som en nybörjare. Men hur som helst så lovade jag att ta mig an utmaningen igen.

Nu har jag gjort två personliga horoskop och ett parhoroskop. Det har gått jättebra. Jag gör inte horoskop för att bevisa något, jag gör det för att jag är övertygad om att vi kan förstå oss själva bättre med horoskopet som utgångspunkt. Min drivkraft är glädjen när man ser någon få en insikt om sig själv. När förståelsens lampa tänds har jag lyckats. Det spelar ingen roll om verktyget är en födelsekarta, tarotkort eller ett vägledande samtal – målet är det horoskopsamma. Insikter. Det är först när vi förstår oss själva på djupet som vi kan förändra våra liv och börja lita på vår inre vägvisare.

Om du vill prova att få ditt födelsehoroskop tytt av mig så hör av dig via e-post eller via min sida på Facebook (Framsteget VIE). Jag gör i dagsläget endast horoskop i personliga möten, behöver träna lite mer för att klara det via mail, telefon eller Skype.

Pris: 100 kr/horoskop (träningspris)

Lämna ett svar